LedenBriljant-Schoonmaak

11 mei 2018
http://bnznijmegen.nl/wp-content/uploads/2018/05/flavicon-cb.png

Schoonmaken is ons vak. Onze werkwijze is in alle facetten flexibel, betrouwbaar en deskundig. Flexibel betekent voor ons meer dan inspelen op bijzondere omstandigheden. Wij zien flexibel schoonmaakwerk ook, en vooral, als meedenken. Wij redeneren niet vanuit óns rooster, maar vanuit het uwe. Niet vanuit onze mogelijkheden, maar vanuit uw wensen.

Met Briljant haalt u een partner in huis die altijd werkt volgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaak, onderhoud en milieu. Daaraan herkent u onze deskundigheid en betrouwbaarheid. Bovendien werken wij al jaren volgens de strengste ISO-normen. Als klant van Briljant weet u zeker dat u uitsluitend deskundige, gemotiveerde en goed getrainde medewerkers over de vloer krijgt.

Adres:

Kerkenbos 12-04 A

6546 BE Nijmegen

T (024) 350 07 40

F (024) 355 46 03

info@briljant-schoonmaak.nl