NieuwsOntbijtbijeenkomst start project rij-2-op-5

14 maart 2019

Op 21 maart start het rij-2-op-5 project. Een ontzettend gaaf project waar alle medewerkers op de BNZ-terreinen aan kunnen deelnemen, met onder andere:

• gratis OV-probeerkaart
• 3 weken gratis een probeer-E-bike
• gratis voucher voor de BNZ-deelauto
Laten we samen zoveel mogelijk collega’s en medewerkers stimuleren om met de fiets naar het werk te komen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Mocht je onverhoopt overdag toch vervoer nodig hebben, kun je gebruik maken van de BNZ deelauto. Hoe lekker is het om
‘s ochtends en ‘s avonds actief te bezig te zijn en van de buitenlucht te genieten. Groot voordeel hiervan is natuurlijk minder auto’s op de bedrijventerreinen.

Graag heten wij jou en je collega’s/medewerkers van harte welkom bij het kick-off ontbijt bij Brasserie 1037, Color Business Center op donderdag 21 maart a.s. aanvang 8.00 uur waar het startsein voor dit fantastische project wordt gegeven.

Deze campagne is bestemd voor álle medewerkers op het bedrijventerrein. Wij verzoeken jullie dan ook vriendelijk deze mail door te sturen naar al je collega’s/medewerkers. Eén en ander kan natuurlijk ook worden gecoördineerd door bijvoorbeeld een HR-medewerker.

Wij rekenen op een grote opkomst. Meld jezelf en je collega’s dus snel aan.