BusinessBezoek BTC Direct, 24-4-2019….

25 april 2019
http://bnznijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/04/IMG_4130.jpg

Bitcoins, een interessant betaalmiddel….

Gisteren waren de leden van BNZ te gast bij haar “Onderneming van het jaar” BTC Direct.

Adger Jooren en Mark Bakker hebben ons uitgebreid geïnformeerd over het ontstaan van bitcoins en hoe zij de toekomst hiervan zien. Tijdens deze presentatie werd de leden ook uitgebreid geboden vragen te stellen. BTC Direct heeft sinds kort een app ontwikkeld, waar ook veel aandacht voor was.
Na de presentatie kregen de leden in twee groepen een rondleiding door het gebouw, waaruit wel blijkt dat BTC Direct nog steeds groeiende is. De zeer leerzame middag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Namens de BNZ leden willen wij iedereen van BTC Direct bedanken voor hun gastvrijheid.