BusinessBNZ BBQ & Bubble football 2019

24 juni 2019
http://bnznijmegen.nl/wp-content/uploads/2019/06/collage-e1563970856298.png

Afgelopen donderdag, 20 juni organiseerde BNZ Nijmegen haar jaarlijkse zomerbarbecue. Alle medewerkers op het bedrijventerrein konden zich met hun collega’s aanmelden, zonder extra kosten.

In het kader van “2019 het jaar van de B“ werd deze barbecue gecombineerd met een Bubble Football toernooi. Zo’n 60 sportievelingen hadden zich hiervoor aangemeld, waardoor 12 teams het tegen elkaar opnamen in twee poules. Het team van Huismerk Energie werd 1e en ging er uiteindelijk met de BNZ wisselbeker en de gouden medailles vandoor. 2e werd het team van Mercachem, gevolgd door een 3e plaats voor het combinatieteam van Werkbedrijf Nijmegen.

De “bubblefootballers” werden enthousiast aangemoedigd door de overige aanwezigen, waarbij ondertussen werd genoten van de zon en de muziek met een cocktailtje in de hand en lekker eten op de barbecue. Een uiterst geslaagde bijeenkomst van BNZ Nijmegen.

Hierbij bedanken wij John Meijering van Remixion voor de muzikale inbreng, Dennis Milder van Partyservice Milder voor de barbecue en de cocktailshakers van de Bar Company.