Zoeken binnen de leden

John Meijering

John Meijering is vanaf april 2015 bestuurslid van BNZ

John Meijering is in het dagelijkse leven directeur en mede-eigenaar van Emixion .creating impact online. John is een passie volle, loyale ondernemer, soms een tikje eigenwijs en werkt met het 3 glimlachjes beleid, namelijk opdrachtgevers, medewerkers en mijzelf een grote glimlach bezorgen. Sinds 2005 is John ondernemer met als belangrijkste motivatie zoveel mogelijk leuke dingen doen. De focus van John Meijering als ondernemer ligt op het maximaal bereiken van de de (online) doelgroep(en). Door middel van de inmiddels 10 jaar ervaring in internetmarketing en online marketing bereiken we zo veel mogelijk de klanten van de opdrachtgevers.

Albert Einsteins quote “Creativity is intelligence having fun” spreekt John Meijering en Emixion heel erg aan, en ziet dit daarom ook als DNA! Ik geloof erin dat de fun-factor sterk bijdraagt aan de teamspirit, maar ook het succes van Emixion en van de opdrachtgevers van Emixion.

Naast ondernemer en mede-eigenaar van Emixion is John vader van 2 tieners en al sinds 1996 woonachtig in Nijmegen. Emixion is sinds 2012 lid van BNZ Nijmegen en sinds dat jaar gevestigd op Kerkenbos, eerst op nummer 1204 en na het eerste jaar op nummer 1053N. Omdat een plek aan de zijlijn niet zo goed past bij John en hij ook graag meepraat over belangrijke onderwerpen voor ondernemers op het bedrijventerrein in Nijmegen Zuid was de stap om plaats te nemen in het bestuur van BNZ een meer dan logische stap.

Bestuur BNZ

Maarten Thoonen

Voorzitter

Sjoerd Oomen

Penningmeester

Oscar Hijink

bestuurslid

John Meijering

Bestuurslid

Bob Rutgers

Bestuurslid

Parkmanager en Secretariaat

Elonique Dalhuisen

Parkmanager

Petra Kerkhof

Secretariaat