Allpa Marine Equipment

Allpa Marine Equipment

Allpa is een toonaangevende Europese watersporthandel, opgericht in 1971, hield het bedrijf zich in eerste instantie bezig met de verkoop van zeiljachten. De daarnaast lopende verkoop van onderdelen zorgde voor een, toen nog niet herkend, synergie-effect.

De buitengewone ontwikkeling van deze activiteit zorgde ervoor dat de jachtenverkoop beëindigd werd en dat allpa zich volledig kon concentreren op de marketing van onderdelen en accessoires.

Al snel groeide het besef dat bij een ‘European Player’ meer hoort dan verkoop alleen: Service en competent advies vormen de basis van het ‘Point of Competence’ in Nijmegen. Hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers vormen samen een daadkrachtig team dat ‘Customer Relationship’ hoog in het vaandel heeft staan. allpa presenteert zich als een dynamische en sterke, internationaal werkende groothandel met producten voor alle facetten van de watersport, voor zeil- en motorjachtwerven, nautic shops, service bedrijven, inboard- en outboard-motordealers én voor de commerciële vaart.

Adres:

Kerkenbos 10-15
6546 BB Nijmegen
Nederland
+31(0)24-37 77 773
info@allpa.nl