FireX

FireX

FireX B.V. is een erkend branddetectiebedrijf. Als erkend branddetectiebedrijf levert FireX professionele branddetectiesystemen van topmerken aan installatiebedrijven en eindgebruikers.

Fire Technology B.V. is reeds jaren officieel dealer voor de Benelux van het Marioff HI-FOG® watermistsysteem voor landbased systemen; voor diverse toepassingen VdS alsmede FM goedgekeurd.

HI-FOG® controleert, onderdrukt en blust brand door op hoge snelheid een fijne watermist af te geven. Deze watermist wordt gevormd bij activering van het systeem. Op hoge snelheid wordt gewoon drinkbaar leidingwater uitgestoten door de speciaal ontwikkelde gepatenteerde HI-FOG® sprinkler- en sprayheads. De watermist wordt op hoge snelheid uitgestoten door hogedrukpompen of accumulators.

FireSafe B.V. is gespecialiseerd in Compressed Air Foam schuimblussystemen. Het schuim dekt als een deken af, blust en voorkomt een brandverspreiding.

Blusgassystemen worden veelal toegepast voor de beveiliging van serverruimtes doordat blusgassen geen schade toebrengt aan de apparatuur. Verdere ontwikkeling van een brand wordt hiermee voorkomen. Kleinere ruimtes tot 400 m³ worden beveiligd door middel van het Novec 1230 systeem. Serverruimtes die groter zijn worden beveiligd met inert gas.

Als leverancier van brandveiligheid leveren FireX B.V. en haar zusterbedrijven FireSafe B.V. en Fire Technology B.V. projectmatig brandveiligheidsconcepten en systemen van fabrikanten zoals Advanced, Apollo, Notifier, Kidde, Siemens, Marioff, OneSeven aan met name bouw- en installatiebedrijven.

Adres
Kerkenbos 10-135
6546 BJ Nijmegen
T. 024-360171
E. info@firex.nl

http://bnznijmegen.nl/wp-content/uploads/2018/06/FireX.jpg