NieuwsBezoek met BNZ Nijmegen Industrieel Erfgoed De Honigfabriek

7 november 2018

Graag nodigen wij jullie uit voor de volgende BNZ-bijeenkomst. We brengen dit keer een bezoek aan de voormalige Honigfabriek in Nijmegen, waar we tevens een uitgebreide rondleiding krijgen.
Het Honigcomplex is een dynamische hotspot; de mogelijkheden op dit oude fabrieksterrein zijn bijna eindeloos. In november 2013 trokken de eerste bedrijven in het complex, waarna het Honigcomplex al snel wist uit te groeien. Vandaag de dag zijn er meer dan 140 verschillende bedrijven gevestigd. Van creatieve werkplaats tot beachvolleybal-hal en van koffiebranderij tot bierbrouwer met brewpup. Op het Honigcomplex wordt gegeten, gedronken, gebrouwen, gedanst, gesport, gewerkt en gewinkeld.
Kortom: hier wordt geleefd en dat gaan wij meemaken.

Na een boeiende rondleiding volgt een korte ALV in Restaurant De Meesterproef. De bijeenkomst wordt afgesloten met een heerlijk lunchbuffet, waarbij je uitgebreid de gelegenheid krijgt om na te praten met je collega-ondernemers.

Programma

11.30 uur Ontvangst bij Restaurant De Meesterproef, Waalbanddijk 14, Nijmegen
11.45 – 12.45 uur Rondleiding door de voormalige Honigfabriek
12.45 – 13.00 uur Korte ALV in Restaurant De Meesterproef
13.00 – 14.00 uur Afsluitend lunchbuffet en netwerken

 

Meld je aan via https://lnkd.in/gT96CFP
Wij begroeten jullie graag allemaal op 21 november a.s.