Aanmelden voor de MVO BNZ Burendag

Volgende bijeenkomst: Save the date 'BNZ Ontbijtsessies' - 27 februari 2023 07:30

Aanmelden voor de BNZ Kerstborrel

De BNZ Kerstborrel start op 13 december om 15.00 uur en duurt tot 17:30. Wij zijn deze middag te gast bij Planon Software op de Wijchenseweg in Nijmegen. Samen gaan we voordat we aan de borrel gaan, luisteren maar vooral zelf aan de slag. Rob Janssen, presentatiespecialist, gaat ons op een inspirerende, energieke en verfrissende wijze meenemen. Afsluitend is er een borrel waar je de nieuw geleerde skills direct in de praktijk kunt brengen.

Meld je dan aan voor de kerstborrel en investeer in elkaar en jezelf!

Waarom lid worden?

Groeikansen benutten? Word lid!

Lokaal zakendoen? Succesvol samenwerken? Groeien door lid te worden? Voor een bedrag van slechts € 285,00 ex. BTW per jaar ben ook jij onderdeel van BNZ!

Groter netwerk met waardevolle contacten

Ontmoet collega-ondernemers tijdens de goed bezochte BNZ activiteiten en bijeenkomsten. Join ons Business-to-business platform.

Collectieve voordelen van Parkmanagement

Centrale schakel tussen ondernemers en overheid. Camerabeveiliging. Keurmerk Veilig Ondernemen. Gunstige tarieven bij verzekeraars.

Nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je nu in!

“Bij BNZ Nijmegen ontwikkel ik een breed netwerk en krijg ik veel extra’s.”

Maarten Thoonen is directeur eigenaar van GHW assurantiegroep BV. Na ruim 10 jaar in dienst geweest te zijn bij GHW heeft Maarten in 2009 de aandelen overgenomen van de toenmalige eigenaar, Jan Jaap Weve. In 2013 heeft GHW zich gevestigd aan het Takenhofplein 3. Lid worden van BNZ was daarmee een logische stap. Omdat Maarten graag meepraat over zaken die hem aangaan, is de stap naar het bestuur van BNZ in 2015 een logische.

“Golf voor de gezelligheid en sport om fit te blijven. Dit, naast de zorg voor een puberdochter en een jong volwassen zoon, vullen de dagen naast het werk.”

Maarten Thoonen

Voorzitter