Wordt u ons
nieuwste lid?

https://bnznijmegen.nl/wp-content/uploads/2018/06/lid-worden-foto.jpg

Tarieven

Het tarief van het BNZ lidmaatschap bedraagt € 285,00 exclusief BTW per jaar en wordt in januari gefactureerd. Bij aanmelding gedurende het lopende kalenderjaar wordt naar rato gefactureerd.

Wanneer, door welke omstandigheid dan ook, het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar eindigt, blijft de jaarlijkse bijdrage voor het geheel door het lid verschuldigd.

Begin en einde lidmaatschap

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van BNZ indien u gevestigd bent op één van de volgende bedrijvenparken: Lindenholt, Kerkenbos, Brabantse Poort, Wijchenseweg, Takenhofplein en Van Rosenburgweg. Het lidmaatschap vangt aan nadat u het inschrijfformulier geheel ingevuld en ondertekend heeft geretourneerd.

Wilt u meer informatie over het doen van een aanvraag? Neem dan contact op met onze secretariaat per mail: info@bnznijmegen.nl

Aanvang van het lidmaatschap: vanaf het moment dat uw inschrijving na binnenkomst is goedgekeurd. U ontvangt een factuur naar rato van de resterende maanden van het verenigingsjaar (=kalenderjaar).

Einde van het lidmaatschap: u kunt het lidmaatschap slechts opzeggen tegen het einde van het verenigingsjaar, mits schriftelijk en met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste vier weken. Wanneer het lidmaatschap in de loop van het verenigingsjaar eindigt, blijft desalniettemin de jaarlijkse bijdrage voor het geheel door het lid verschuldigd.

Wordt u ook lid van BNZ?

U kunt zich aanmelden voor het lidmaatschap van BNZ indien u gevestigd bent op één van de volgende bedrijvenparken:

  • Lindenholt
  • Kerkenbos
  • Brabantse Poort
  • Wijchenseweg
  • Takenhofplein
  • Van Rosenburgweg.

Wilt u meer informatie over het doen van een aanvraag? Neem dan contact op met onze secretariaat per mail: secretariaat@bnznijmegen.nl

[dynamictext* your-subject “CF7_get_post_var key=’title’”]