Verlenging Keurkmerk Veilig Ondernemen 2024 - 2026

Verlenging Keurkmerk Veilig Ondernemen 2024 - 2026
14 december 2023

Apetrots! BNZ Nijmegen is wederom beloond met Keurmerk Veilig Ondernemen continu samenwerken. Dit keurmerk is een waardering voor in dit geval de bedrijventerreinen Kerkenbos, de Wijchenseweg, Van Rosenburgweg, het Takenhofplein tot aan de woonboulevard, waar wordt samengewerkt om de veiligheid te verbeteren. Een prachtige en constructieve samenwerking tussen gemeente, politie, brandweer, surveillance en ondernemers die afspraken maken om overlast, criminaliteit en onderhoud beheer aan te pakken. Sterker nog wij zijn zelfs getipt voor de top 5 van veiligste bedrijventerreinen van Nederland!

Met dank aan de inzet van de werkgroep bestaande uit Olivier Lemckert, Tim Merks, Tom Driessen, Robert Gijsbers, John Meijering, Dennis van Kalken, Chiel van de Logt, Sebastiaan Eikholt, Peter van Zanten, Stan Elbers en natuurlijk onze procesbegeleider Onno Keuker. 

Leden van BNZ Nijmegen kunnen het certificaat opvragen bij parkmanager@bnznijmegen.nl. Met dit certificaat kun jij met jouw organisatie korting krijgen op de bedrijvenpolis. Altijd interessant.
Ben je nog geen lid en naast alle leuke netwerkbijeenkomsten wil jij ook in het bezit komen van dit certificaat, meld je dan aan bij parkmanager@bnznijmegen.nl.

Voor de komende jaren gaan wij aan de slag met het Plan van Aanpak 2024 - 2026. Een van de speerpunten voor de komende jaren wordt het verhogen van aangifte bereidheid, RIE/BHV en trainingen brandweer en advies verbetering brandveiligheid.