Zoeken binnen de leden

Burgemeester Bruls van Nijmegen bezoekt Bedrijventerrein Nijmegen Zuid

Op maandag 2 juli 2018 heeft burgemeester Bruls een kort bezoek gebracht aan het bedrijventerrein van Nijmegen Zuid (Kerkenbos, Wijchenseweg, Brabantse Poort en Van Rosenburgweg in Nijmegen).
Het bestuur van BNZ Nijmegen zorgde voor een hartelijke ontvangst, waarna de burgemeester werd bijgepraat over de ontwikkelingen op de terreinen.

Meer informatie

MVO Meet & Greet Special Edition:

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de MVO Meet & Greet Special Edition: Nijmegen European Green Capital.

Meer informatie

BNZ BBQ 26 juni 2018

Zon, zand, goed eten op de barbecue, een diversiteit aan heerlijke cocktails, goede muziek en lekker bijpraten met je collega-ondernemers: kortom de beste ingrediënten voor weer een geslaagde BNZ barbecue  op dinsdagmiddag 26 juni jl. Met dank aan John Meijering, Dennis Milder en cocktailshaker Luuk van Bar Company.

Meer informatie

Netwerklunch met inspirerende spreker

Op 12 april jl. organiseerde BNZ Nijmegen een netwerklunch voor ondernemers, gevestigd op de terreinen van BNZ, bij Golf Club Burggolf Berendonck in Wijchen. Onder het genot van een heerlijke lunch zijn de gasten bijgepraat door voorzitter Maarten Thoonen over 2017 en wat men in 2018 kan verwachten van BNZ. Na een korte presentatie over collectieve beveiliging op de BNZ-terreinen was de microfoon voor Claudia van Kesteren. Zij verhaalde over de 5 Gig's.

Meer informatie

Aftrap BNZ 2018

Soep en broodjes, Wilco van Schaik, passie en NEC, Eric van Gaalen - erelid, René Jeurissen - BNZ Ondernemer van het jaar 2017, ondertekening KVO-certificaat door burgemeester Bruls, politie, brandweer en onze voorzitter.
Dit waren enkele ingrediënten van een meer dan geslaagde “Aftrap 2018” van BNZ Nijmegen, woensdag 7 februari 2018 in Bikkels, de clubbar van NEC in Nijmegen.
De foto’s vertellen het verhaal......

Meer informatie