Zoeken binnen de leden

Netwerklunch met inspirerende spreker

Op donderdag 12 april 2018 organiseert BNZ Nijmegen een netwerklunch van 12.00 - 14.00 uur bij Golf Club Burggolf Wijchen | Weg door de Berendonck 40 | Wijchen.
Tijdens deze bijeenkomst zal Claudia van Kesteren ons boeien met haar inspirerende verhaal, wat ervoor zal zorgen dat we 'als nieuw' naar huis gaan. Zij vertelt ons deze middag meer over de 5 Gig's: Gezien, Gehoord, Geraakt, Geïnspireerd en uiteindelijk Gevonden worden!
Kortom, weer een mooi programma en een bijeenkomst die je als ondernemer niet mag missen. Wij rekenen dan ook op jullie komst. Aanmelden kan via: https://bit.ly/2pJfg8l

Meer informatie

Aftrap BNZ 2018

Soep en broodjes, Wilco van Schaik, passie en NEC, Eric van Gaalen - erelid, René Jeurissen - BNZ Ondernemer van het jaar 2017, ondertekening KVO-certificaat door burgemeester Bruls, politie, brandweer en onze voorzitter.
Dit waren enkele ingrediënten van een meer dan geslaagde “Aftrap 2018” van BNZ Nijmegen, woensdag 7 februari 2018 in Bikkels, de clubbar van NEC in Nijmegen.
De foto’s vertellen het verhaal......

Meer informatie

Lancering BNZ deelauto

Op woensdag 22 november jl. is tijdens de netwerklunch de BNZ deelauto gelanceerd door wethouder Harriet Tiemens.  Meld je nu aan voor de gratis proefrit via http://bit.ly/2zXVyeK.

Meer informatie

OndernemersPunt Nijmegen

Het OndernemersPunt biedt hulp en advies aan alle ondernemers. Ook aan degenen waar het om welke reden dan ook wat minder mee gaat.

Meer informatie

BNZ Burendag 10 oktober 2017

Bezoek uw Nieuwe Buren op de BNZ Burendag 2017. Op dinsdag 10 oktober a.s. organiseert BNZ weer de jaarlijkse Burendag.
We starten om 15.00 uur , waarna we een rondje over onze bedrijventerreinen maken met als thema "Nieuwe Buren".
Wij brengen een bezoek aan Iris-One, Bovema S-Air, Proforto en VerheesPlus Reclame.  We sluiten de Burendag rond 18.15 uur af met borrel en buffet.
Zorg dat u erbij bent!

Meer informatie