Zoeken binnen de leden

MVO Meet & Greet Special Edition:

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de MVO Meet & Greet Special Edition: Nijmegen European Green Capital.

Meer informatie

BNZ BBQ 26 juni 2018

Op 26 juni a.s. is het weer zover! De jaarlijkse BNZ barbecue met "zon, zand, zomerhits en cocktails". Dat wilt u toch niet missen! Meld u dus vandaag nog aan en kom gezellig 'chillen en grillen' met uw collega-ondernemers.

Meer informatie

Netwerklunch met inspirerende spreker

Op 12 april jl. organiseerde BNZ Nijmegen een netwerklunch voor ondernemers, gevestigd op de terreinen van BNZ, bij Golf Club Burggolf Berendonck in Wijchen. Onder het genot van een heerlijke lunch zijn de gasten bijgepraat door voorzitter Maarten Thoonen over 2017 en wat men in 2018 kan verwachten van BNZ. Na een korte presentatie over collectieve beveiliging op de BNZ-terreinen was de microfoon voor Claudia van Kesteren. Zij verhaalde over de 5 Gig's.

Meer informatie

Aftrap BNZ 2018

Soep en broodjes, Wilco van Schaik, passie en NEC, Eric van Gaalen - erelid, René Jeurissen - BNZ Ondernemer van het jaar 2017, ondertekening KVO-certificaat door burgemeester Bruls, politie, brandweer en onze voorzitter.
Dit waren enkele ingrediënten van een meer dan geslaagde “Aftrap 2018” van BNZ Nijmegen, woensdag 7 februari 2018 in Bikkels, de clubbar van NEC in Nijmegen.
De foto’s vertellen het verhaal......

Meer informatie

Lancering BNZ deelauto

Op woensdag 22 november jl. is tijdens de netwerklunch de BNZ deelauto gelanceerd door wethouder Harriet Tiemens.  Meld je nu aan voor de gratis proefrit via http://bit.ly/2zXVyeK.

Meer informatie